perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vielä kerran

Tällä viikolla olen muhitellut ajatusta, että opettaisin Wilmalle vielä kerran kontaktit. Jos muuta ei siitä projektista tulisi, olisi se ainakin Wilmalle ihan  omaa erityistä puuhaa  ihmisen kanssa kahdestaan =)  Ja naksutin jutuista Wilma niin tykkää .

Tänään sitten päätin alkaa naksuttelemaan  uutta temppua , joten aamuruoka syötiin temppua tehden.  Woi sitä intoa ja tarjoamista... vähän liian  yli-innokastakin touhu oli ;)  Eli ajatuksena oli tehdä temppua, jossa Wilma tekisi nenäkosketuksen  maahan ( nyt ensin johonkin pienemmälle alustalle/ kankaalle ).  Wilma alkoi tarjoamaan  maahanmenoa siihen alustalle ja samalla paino kuonoa alaspäin. Okay...sekin kävisi  mulle =) Nälkä vaikutti siihen, että Wilma innostui törkeesti tuosta puuhasta.

Ja koska monesti on mennyt siinä pieleen,että  ollaan jumitettu Wilman kanssa liian pitkää  jossain tempun vaiheessa ( puhun nyt kontaktin opettamisesta) , siirsin tempun heti A:lle  ( joka on siis kotipihalla ). Ja siis vau... Sivusta hyppyyttämällä temppu onnistui siinä loistavasti ( eika siis maassa ollut mitään  tarkettia ). Ja tehtiin myös muutama kokonainen A, yksi liian kova vauhtinen ( jolloin takapää  lipesi pois ) ja muutama  kelpo suoritus...mutta ei yhtään loikkausta eikä himmailtua A:ta .

Mä oon niin tyytyväinen. Ja niin oli Wilmakin...se oli yht hymyä puuhailujen jälkeen !

Tämä projekti jatkuu =) , iltaruualla tehdään seuraavat .  Ja katsellaan  millaisia  tuloksia tällä uudella ajatuksella saadaan ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti