maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kisat Ojangossa

Kävimme Maijan kanssa kisaamassa Ojangossa.  Mie niin tykkään siitä kisapaikasta:  lämmintä, hyvä pohja juosta ( niin koiran kuin ihmisen ) ja tilaa on paljon  ( varsinkin tällä kertaa kun kisat käytiin vain yhdellä kentällä ). Kolme rataa tiedossa, päivä alkoi hyppärillä. Sovittiin jo kotona, että K vie Maijan viimeisen radan (agiradan) ja mie kartturoin kaksi ensimmäistä.

 Olin melkein  heti alussa  lähtemässsä, eikä tarvinnut kauaa kärvistellä ja odotella omaa vuoroaan. Tutustumisessa rata vaikutti ihan kivalta, muutama meille haastava kohta  ja toki  tuo  oma arviointi ei vielä ihan pelaa ( siis, että mihin ehdin tuon ötökän kanssa kisa-asetuksilla ). Aika hyvää  menoa oli radan alku, vasta suht lopussa  olin  myöhässä ja  yksi käännös meni suoraksi / pitkäksi  ( en siis  ollut sitä ohjaamassa ) ja seuraavan aidan  kääntyi vika suuntaan ... mutta matka jatkui kuitenkin oikein, joten nolla siitä napsahti. Hyvä fiilis jäi tästä radasta !

Hei,  mie oon tääl Ojangossa ...

Toinen rata oli agirata ja  alun 3 aidan kuvio  aiheutti minulle  paljon pohdintaa. Siihen kolmoselle sitten rata kosahtikin. Ja siitä sitten räpellettiin   jokunen este epämääräisesti eteenpäin, kunnes pääsin taas hiukan jyvälle ohjauksesta ;) Pääsin kokeilemaan muutamaa meille vaikeaa juttua, koska oli hylly alla.


Viimeisen radan siis kartturoi isäntä.  Toisella esteellä Maija lähtee liikkeen mukaan ja tulee  kartturin selän taakse ( olikohan katse  koirassa ? ), siitä siis kieltovirhe . Mutta matka jatkui oikein hyvin siitä. Kontakteja himmasi  isänännän kanssa jostain syystä paljon, joten niissä kului aikaa. Hyvää  rataa oli kuitenkin heillä, ottaen huomioon sen, etteivät ole juurikaan treenanneet yhdessä . Ottivat voiton radalta ( sillä vitosen virheellä ). Rata ei ollut  mitenkään kovin hankala, joten oli kovin yllättävää ettei yhtään nollaa tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti