sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Nollavoitto Maijalle


Maijalla oli tänään kisapäivä Porvossa, tuomarina Anne Savioja. Päivä alkoi hyppärillä ( josta meillä jo olikin  kaksi nollaa), mutta harjoituksen vuoksi olin sille ilmoittautunut.  Rata oli tosi kiva . Yksi kohta oli sellainen, että en oikein tiennyt, että kummalta puolelta putkea  itse liikkuisin. Rata sujui oikein hyvin, aika lopussa tippui yksi rima ja sen jälkeen  päätin muuttaa yhden esteen ohjausta, sen sain sujumaan hyvin, mutta koira tuli sen jälkeen väärään käteen ( eli selän taakse, en siis ottanut koiraa katsella mukaan ) ja  sitten ohitti viimeisen hypyn. Hyvä fiilis silti  jäi radasta :)


Toinen rata siis  agilityrata.  Muutamia haasteellisia paikkoja,  joista selvittiin suht hyvin ;) Hidastan taasen koiraa muutamassa kohdassa ...mä tarviin tosi paljon treeniä tuon oman liikkumisen kanssa =) Puhtaasti suoritettiin rata loppuun,vaikka oma meno tuntui paljon huonommalta kuin  hyppärillä.  Nollavoitto ...  Jee... se siis tarkoitti sitä, että seuraavaksi starttaamme 3-luokassa :)



Viimeinen rata jäi sitten  meiltä väliin ( katselin  sen radan rakennusta ja sekin vaikutti tosi mukavalta radalta )  . Nollakoirana olisimme voineet sen tehdä , mutta lähdimme  ajelemaan kotia kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti