lauantai 29. maaliskuuta 2014

Fyssaria, lekurikeikkaa, treeniä...

Niin taas yksi viikko vierähtänyt viikonlppuun. Aika   kiirettä tuntuu olevan tässä  työrintamallakin (työpari  pitkällä saikulla) , mutta onneksi vuorotteluvapaa häämöttää ihan kulman takana ( tai toivotaan ainakin niin ).

Tiistaina  oli Taikalla aika  fyssarille Porvooseen. Edellisestä kerrasta oli neljä viikkoa, tällä kertaa   pikku juttuja löytyi  hiukan sieltä ja täältä.  Jätämme nyt frisbee  leikit  kokonaan pois, koska se taitaa olla kovinkin repivää koiran kropalle ... jos sillä vaikka pystyisi välttämään osan  tällä kertaa olleista jumeista.

Keskiviikko aamuna koirat sitten  menivät normi aamulenkille metsään ja   siellä oli sattunut ikävä  haaveri Wilmalle. Wilma oli törmännyt lenkillä oksaan  ja oksa oli mennyt katki.  Silmä  näytti pahalta ( ilmeisemmin vilkkuluomi oli  siinä silmän päällä ja siksi näytti kovinkin hurjalta ). Wilma haroi kovasti silmää  ja yritti hankailla sitä seiniin  yms. Silmästä ei löytynyt mitään näkyvää roskaa tms , vaikka sen moneen kertaan  tutkin. Oli pakko lähteä piipahtamaan töihin ( järjestelemään asioita)  ja Wilma sai kaulurin  päähänsä siksi aikaa,ettei tulisi lisää vaurioita.

Kotiin tullessani  tutkin heti silmän ja sieltä löytyikin iso tikku ja parin tunnin aikana silmä oli alkanut rähmimään. Aika oli onneksi jo saatu  lääkärille ja matkasimme  Kouvolaan tarkastamaan silmän.

Pelkästään katsomalla silmässä ei näkynyt mitään vauriota, mutta värjäys paljasti, että tikku oli vaurioittanut vilkkuluomen alta  sarveiskalvoa suht isolta alueelta. Onneksi siis kuitenkin selvittiin  aika pienillä vaurioilla ja säikähdyksellä .Nyt tippoja silmiin ahkerasti ...


Torstaina  alkoi meidän pihalla kesäkausi. Kaivoin pujottelukepit pihalle ja aloitimme Maijan kanssa projektin, joka jäi syksyllä vaiheeseen. Projekti siis voisi, vaikka olla nimeltään : " kepit pujotellaan , vaikka ohjaaja seisoo paikallaan ja on sijoittuneena  minne tahansa " . Siinä on meillä paljon treenattavaa, mutta  on hauskaa asettaa haasteita  itselle & koiralle.


Perjantaina oli taasen  mun vapaapäivä. Lähdimme porukalla aksaamaan hallille  eli Terhi, Oili, Pubi & Viivi, Mila,Ziva & minä kera  Maijan . Rakensimme radan  ja mun ajatus oli tehdä nollatreeniä. Nollana rata tehtiin pari kertaa, mutta  A:n kontakteihin pitää nyt  kiinnittää huomiota. Niitä myös paljon treenattiin . Maija ei kestä  sitä, kun teen esim. valssin A:n  jälkeen.  Ohijuoksun kestää paljon paremmin.  Kepit sujuivat oikein hyvin, niistä olen tosi iloinen ( toki haluaisin niihin vauhtia ).

Kuitenkin jäi tosi hyvä fiilis . Olipa oikein mukavat treeni =)

Tässä meidän  päivän rata ( napattu  netistä ). Tosin  vähän jouduimme sitä muokkaamaan, koska  ½ hallimme ei ole noin pitkä kuin olisi tuossa radassa tarvinnut olla :


Tänään  aamu alkoi  aurinkoisella  lenkillä metsässä ja pelloilla. Kotona sitten jatkui Maijan kanssa pujottelu projekti.  Videokuvaa ei ole, mutta  keppien päässä palkka  ja itse   napsin valokuvia  (palkan vieressä ) ja Maija pujottelee kohti...hieno pieni bc  osasi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti