lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lunta & Me selvittiin !

Eilen oli metsässä aivan ihana keväinen, lämmin ilma & lumeton maa...aurinkokin paistoi =)  Tänään aamulenkillä olikin sitten lunta ja lunta satoi  lisää. Tässä kännyllä napattu kuva miltä aamulla näytti metsässä ...
Iltapäivällä oli sitten kotikisat. Mulle tiukka paikka kisata. Varsinkin kun olimme taas ekoja starttaajia.  Tuomarina oli molemmilla radoilla   Anne Savioja... radat olivat oikein mukavia. Muutamia pohdintaa aiheuttavia kohtia, mutta  molemilla radoilla oli monia eri vaihtoehtoja  ohjata ratoja.

 Agiradalla rata kosahti kepeille, kun  hiljensin liikkeeni ( kepit menivät kehänauhaa kohti  ja seuraava este oli niin sijoiteltu, ettei voinut vetää yli )  &  käänsin rintaman ja sain Maijan pois kepeiltä.  Uusimme pujottelun alusta ja matkat jatkui  samalla hyvällä fiiliksellä. Hyvät / selkeät kontaktit.  A:n jälkeen  en enää ohjannut  Maijaa   ja M tuli  toiseksi viimeisen hypyn ohi. Mutta tyytyväinen olin.

Hyppyrata lähti soljumaan  hyvin. Pussin jälkeinen kohta on todella hidas. Keppejä jännitin ja teinkin ne  "varman päälle"   ( rata jatkui taas niin, ettei niitä edes olisi voinut yhtään vedättää ). Jotenkin Maijan meno näyttää kovin rauhalliselta, mutta etenemä alkaa olla  "oikealla alueella", toki videota katsoessani näen  monta  kohtaa , jossa hiljennän koiran vauhtia / olen koiran tiellä , mutta  siltikin... puhdas rata kotikisoissa ...oon NIIN tyytyväinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti