perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kaukoryhmän kiemuroita

Torstaina oli kolmas kaukoryhmän treenikerta tänä keväänä. Ratapiirros tuli etukäteen, mutta  jostain syystä siihen ei ollut aikaa paneutua kaiken muun touhun keskellä... 36 esteen asentaminen mun päähän, ei siis onnistunut  pikaisella silmäyksellä  ;)

Rata näytti paperilla tosi haastavalta... mutta osoittautuikin paljon mukavammksi kuin  pääsi sitä kävelemään. Tällä kertaa koutsi näytti meille ne vaihtoehdot, mitä  oli ajatellut  radalla tehtäväksi ja sitten jokainen valitsi itselleen sopivat mitä aikoi tehdä/kokeilla.

Alun 1-3 esteet olin ajatellut  mielessäni, että "toi meiltä sujuu"...toisin kävi. Ei sujunut  , Maija ei lähtenyt niistoon mukaan , vaan  väisti hyppyä tai jumitti sinne hypyn taakse.  Matkan sujuva jatkuminen ois edellyttänyt, että pääsee ajoissa niistosta pois. Treeni jatkui aika räpellyksellä,  yritin epätoivoisesti tehdä persjättöä , kohtaan johon itsekin tiesin,että se ei käännä tarpeeksi koiraa... mutta kun ne valssit on mulle NIIN vaikeita. Taaskin mä valssailin  ihan minne sattuu ;) Eka treeni-setti kului siis  1-13 esteiden hiomisessa.  Koutsi sanoi, että  Maija tekee  hyvää linjaa, vaikka omasta mielestä meno oli aivan kauheaa ja omassa päässä oli kaaos .

Kun vuoroni lähestyi  toisella kierroksella, alkoi halliin saapua seuraavan ryhmän väkeä. Paha paikka minulle ;)  Päätin kuitenkin mennä ja tehdä toisen treenin. Ja se lähtikin rullaamaan heti aika hyvin. Jatkoimme rataa eteenpäin ,esteet 13-27 sujuivat  aika kivasti. Koutsi huomautti,että  käyn jaakotuksissa  liian alhaalla, jolloin jarrutan koiraa liikaa. Muutenkin hän huomautti,että olen liian tarkka, jos koira laskeutuu oikeaan suuntaa...se on hyvä... aina ei tarvitse tavoitella sitä  tiukkaakin tiukempaa käännöstä ;) Lopuksi halusin vielä kokeilla sitä alun  kakkos-esteen niistoa. Sain ajatuksesta kiinni kuinka sitä alan treenamaan kotona : valmis palkka & katse koirassa !!!


Hyvä fiilis jäi. Selvisin monesta vaikeasta jutusta. Kotiläksynä itselleni: PIDÄ KATSE KOIRASSA !  ( Ja kopteria haluan mielenkiinnon vuoksi kokeilla ) .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti