lauantai 8. helmikuuta 2014

Lystiä !

On sellainen viikonloppu, ettei ole suunnitelmissa mitään  kisoja eikä koulutuksia yms.  Oli siis  aikaa mennä ihan rauhassa hallille treenimään.

Maijan  ylitiö-sosiaalisuus treenitilanteessa taitaa olla taakse jäänyttä. Silloin kun treenitään, keskitytään täysillä siihen  ...jes !

Tänään oli todelliset  hyvän fiiliksen treenit. Vaikka  lyhyessä radassa sattui kömmähdyksiä, mutta fiilikseltään & asenteeltaan koko treeni oli super <3  Maija menee juuri sinne minne ohjataan.

Maija pääsi treenaamaan  kahdella kartturilla, koska tuo  vara-kartturi joutuu  kuitenkin kisoissa viemään myös Maijaa. Heiltäkin treeni sujui vallan hienosti.

Joissan kohdissa  kartturit hidastavat  Maijan vauhtia, mutta tästä on niin hyvä jatkaa kohti kevään treenejä ja kisoja ( joihin sitten jossain vaiheessa mennään )  . Ratatreenejä pitäis saada paljon enemmin  ja  mieluusti esteitä radalle 25-30 .


Myös Taika  treenasi tänään . Aloitettiin taas hyppytekniikalla, joka sujui  tosi hienosti.  Toisessa setissä sitten  Taika teki pieniä radanpätkiä ja hyppääminen sujui   hyvin.  Ehkäpä ne  päänupin solmut alkavat pikku hiljaa aukenemaan.  Jatkamme kuitenkin vielä pitkän aikaa tuota hyppytekniikkaa jokaisen treeni alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti