keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Aksaa Turus


Rytmiryhmä ( M&M) suuntasi  kulkunsa kohti Turkua. Tiedossa oli taasen  vallan haastavat treenit. Ratapiirrosta olin aamulla ennen lähtöä hiukan tutkinut, mutta  en saanut asennettua mun päähän siinä aamukaffen äärellä kuin 20 ekaa estettä ;)

Mun mielestä rata tuntui tutustumisessa tosi kivalta,  eikä niin haastavalta kuin se sitten osoittautuikin olevan .  Ja kun  ensimmäiset kömmähdykset tuli, miun  kyky toimia  väheni.

Tällä kertaa se meidän ongelma ilmeni useamman kerran ( siis se, että Maija jää jumittamaan  riman taakse, kun tehdään  takaakierto-niistoa ). Treenissä tehtiin sylivekki ja sama  hypyn kieltäminen alkoi. Saatiin  hyviä vinkkejä kuinka  asiaa lähteä treenaamaan.

Päivän toinen, mulle  kimurantti ohjaus oli  japanilainen, mutta sitä kokeilin vain kerran ( ja se onnistui   ajoitukseltaan ). Vaihdoin siihen kohtaa pakkovalssin,kun  minusta tuntuu, että en osaa vauhdissa sitä tehdä, vaan pyörin paikallani...no, niinpä tein taaskin.

Lopuksi tehtiin  koko pätkä ( johon asti olimme päässeet  pätkissä )   yhteen pötköön ...ja voin kertoa, että se oli ihan kaameaa katsottavaa.  Viime viikon flunssa oli vienyt ihan mehut tästä akasta...mutta siltikin oishan sitä voinut olla hiukan parempi.

Paljon jäi radasta  tekemättä  ja paljon jäi parannettavaa siitä mitä treenattiin. Sen verran kaameaa oli meno videolta katsottuna, että  aivan varmasti haluan selviytyä paremmin  samaisista ohjauksista   tulevaisuudessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti