lauantai 11. helmikuuta 2012

Sairastuvalta tervehdys !

Ehei... koirat eivät ole kipeänä vaan isäntäväki. Sen siitä saa, kun hoitelee sitkeästi puolikuntoisena työt/ opiskelut, onkin sitten viikonloppu aikaa sairastaa :( Onneksi ei tälle viikonlopulle ollut kisoja eikä muuta koiratouhuja tiedossa.


Maija onkin tänään 11 viikkoa vanha <3 Jotain uutta ipanan elämään tänäänkin, kaivettiin noutokapula esille. Maija oli heti sitä mieltä : "Hei, täähän on kiva uusi lelu " Varmaan viikonlopun aikana harjoitellaan sisällä tuota kapulan nostamista & pitämistä .Maija 11 vkoa
Voisiko sitä kuljettaa näin ?Tää alkaa olla melkein pelottavaa, kun huomaat touhuilevansa toko-juttujen tapaisia touhuja ... Oli nimittäin tarkoitus tehdä ruutu viikonloppuna kentälle/ hallille ja alkaa harjoittelemaan tuota ruutuunmenoa ( mutta nyt jääpi kyllä myöhempään hetkeen, kun täällä ollaan pääsääntöisesti lepäilemässä ).


ps. Maijan paino tänään 6,1 kg

1 kommentti:

  1. Onkos sielläkin suunnalla tokokärpänen päässyt puraisemaan ;) Luoksetulo näyttää Maijalla olevan jo hyvällä mallilla, samoin kapulan kanto näyttää kuvien perustella sujuvan hyvin :)

    VastaaPoista