tiistai 28. helmikuuta 2012

Jess :)

Eilen maanantaina alkoi meidän laumalla loma. On siis aikaa touhuilla kaikenlaista :)

Päätin aloittaa Maijan kanssa kapulan pitotreenit niin että Maija istuu mun edessä. Aika hyvin ekalla kerralla ipana tajusi mitä tehdä :) Pidin ekoilla kerroilla kapulan laipasta kiinni,näin Maija ei päässyt sitä heti tiputtamaan. Myös muutama toisto niin että piti itse ja naksusta sai taas pudottaa. Vielä on kovin pieni hetki tuo minkä pitää, mutta kyllä tämä varmaan tästä lähtee etenemään...

Koska ipana tajusi suht hyvin tän homman ( ja siitä oli se selvästi kivaa ) , ajattelin kokeilla myös Wilman kanssa samaa. Aluksi Wilma sai vain kosketuksesta kapulaan naksun +namin, mutta samassa treenissä tehtiin jo pitotreeni niin, että Wilma itse pitää kapuaa suussa ( ja mikä PARASTA ... ottaa itse vapaaehtoisesti kapulan suuhun). JESS :)

Myös Usvakin pääsi temppuilemaan kapula-juttuja, voi sitä hauskuutta mitä meillä oli :)

Tänään tiistaina aamusella pitotreenit jatkuivat. Maija piti pieniä hetkiä ( istuen mun edessä) kapulaa suussa, nyt pitäisi alkaa aikaa pidentää himpun. Tehtiin myös nostoja maasta . Video on tosi pimeä, mutta tässä pieni pätkä . Tässä Maijan tämän päivän toinen pitotreeni .

Wilman kanssa treeni on edennyt tänään tähän malliin klick ... mä oon iin iloinen... Wilma ottaa kapulan vapaaehtoisesti suuhun = )

Tämä treeni jatkuu :)

3 kommenttia:

 1. Miä oon niin "kateellinen" ku Maija osaa jo istua kapulan kanssa sun eteen... mut hyvä Maija :)
  Ja Wilmaki tekee hienosti.. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä Milakin sen oppii ,se on näppärä likka.

  Kahden treenin kokemuksella ,vaikutti siltä,että Maijasta on helpompi itse nostaa kapula maasta ja sitten käydä istumaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa Maija ja Wilma taitavia! Ettei vaan ois tokokokeet suunnitteilla ;)

  VastaaPoista