maanantai 13. helmikuuta 2012

Naks, naks

Eilen Maija tutustui pihalla noutokapulaan , heittelin sitä Maijalle muutaman kerran ja ipanahan tarttui siihen ja lähti kuljettamaan ( nyt joku toko-ihminen ajattelee, että : " ei, ei- pieleen meni heti alkuunsa) . Pidettiin siis vaan hauskaa :) Meillähän ei oo ajatuksena tokoilla vaan tarkoituksena puuhailla pennun kanssa kivoja temppuja ;)

Yön aikana mietin kuinka sitä alkaisin Maijalle opettamaan . Wilmalle aikanaan sain neuvon, että kapula laitetaan koiran suuhun ( Wilman tapauksessa lähes väkisin) ja siitä se lähtee. Tuloksena oli-> että noutokapulan noutaminen/ suussa pitäminen on Wilmalle todella epämiellyttävää ( vaikka noutaa & palauttaa keppejä metsässä todella mieluusti). Nyt halusin tehdä asian toisella tavalla... joten päätin naksutella jutun pienissä osissa.

Ekalla kerralla naksuun riitti kosketus kapulaan. Maijan ilme oli , että: " et voi olla tosissasi, että näin helpolla tulee palkkaa". Myöhemmin tehtiin toinen kerta ja tällä kerralla sitten naksuun vaadittiin kapulan nosto. Pari kertaa Maija tarjosi kosketusta, mutta sitten mietti hetken ja nosti kapulan...

Myös Wilma & Usva pääsivät temppuilemaan kapulan kanssa . Wilma sai naksun siitä, kun nosti kapulan ilmaan... voisikohan noutokapulan noutamisesta saada sille kuitenkin kivan jutun ??? Usva teki pito-harjoituksia, pienellä muistutuksella ne alkoivat sujua :)

Maijan kanssa tehtiin myös tänään kontaktilta lelulle lähtöjä muutama... ja ne sujuvat jo aika hienosti :)

Pihalla ollaan käyty ulkoilemassa , tosin ihmiset ovat edelleen flussan kourissa ... joten koirat ovat siellä saaneet pelailla palloa tms...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti