sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Etupalkkaa

Pakkanen paukutteli ( edelleenkin ) mukavia lukemia koko tämän päivän. Kokeiltiin toisenkin kerran kontaktia uudella hökötyksellä. Tällä kertaa harjoittelimme etupalkan käyttöä. Tarkoituksena saada Maijan katse suuntautumaan eteenpäin ja lähtemään vapautus-sanalla alustalle ,vaikka minä jään paikalleni seisomaan. Klick

Pari kertaa ipana lähti ilman lupaa ja pari kertaa empi hieman lähtemistä... mutta hienosti oppi kääntämään katsetta eteenpäin ja kuuntelemaan vapautus-sanaa ( vapautus tuli vasta, kun katse suuntautui eteenpäin ) :)

Kokeiltiin myös alustalle lähtemistä 1-2-3 leikillä -> sitä täytyy leikkiä paljon lisää, koska se sai jo nyt ipanan nykimään odotellessaan lupaa lähteä ( isäntä on myös leikkinyt tuota leikkiä Maijan kanssa).

2 kommenttia:

  1. Johan on hökötys :D Mutta näyttää aika toimivalta vehkeeltä! Ja Maija oli edelleen tosi taitava <3

    VastaaPoista
  2. :) Jo Suvi... se on semmoinen puomin lankku ( hieman lyhyempi) ja sivuille laitettu siivekkeet (pienet),jotta tassut saataisiin tulemaan alusta lähtien eteenpäin eli vaikka itse jäisin hieman taakse ,pitää tassut laittaa eteenpäin kuitenkin ... eli aika hökötys ;)

    VastaaPoista