perjantai 16. marraskuuta 2012

Temput jatkuu...

Koska emännällä on se luupiikki kantapäässä, saa duracell Maija  opetella hieman temppuja... näin saa   Maijan aivot vähän ajateltavaa ja  kroppa vähän  "jumppaa" ( ainakin näissä tempuissa joita nyt opetellaan ) .
 
Tänään jatkui LAATIKKO-temppu , Maija  mahtui tänään  piparirasiaan. Vaatii jo jonkinmoista tasapainoa. Maija tarjosi sellaisia vaihtoehtoja , jossa  1-2 tassua oli ilmassa ( taisi olla helpompi saavuttaa tasapaino niin) . Mutta siis  nopsasti taas  Maija sai  kaikki tassut laatikkoon ja tasapaino löytyi. Seuraavaksi sitten vielä hiukan pienempi laatikko.Sitten alettiin  harjoittelemaan toista temppua. Itse olen selälläni  ja  nostan   jalat ylöspäin , niin että koira  nousee  mun jalkojen  päälle ( kuva ehkä kertoo paremmin ). Kun Maija oli saatu nousemaan   jalkojen päälle , täytyi se vielä saada seisomaan . Se onnistui nopsasti, hoksaava likka. Tämäkin temppu vaatii koiralta  tasapainoa  ja kropan hallintaa.

Tätä temppu on tarkoitus jalostaa siihen asti, että Maija nousee mun jalkapohjien päälle ( jalat siis kohti kattoa silloin ).  Katsellaan onnistuuko se meiltä ...   ;)


1 kommentti: