sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Hopea, Maija & Taika hallilla


Olimme jo keväällä varanneet paikat Elinan koulutukseen kahdelle koiralle. Niinpä sitten  Maija , Taika & Hopea lähtivät   mukaan hallille.

Hopea siis pääsi ensi kertaa  nuuskuttelemaan  elämään hallissa. Reipas  likka oli, vaikka hiukan jännittikin alussa ...mutta sitten jo hetken päästä  hihnassa reippaasti viiletti.  Ja samalla reissulla tuli  harjoiteltua useamman tunnin ajan häkissä oloa autossa ( välillä siis toki pääsi  pissille ja halliin käymään ).

 Maija taas  toimi just niin kuten olin ajatellut... ihania ihmisiä piti edelleen käydä moikkaamaassa ( mutta tuli takaisin kun murahdin ).  Mua ärsyttää ton koiran tuo yltiö-sosiaalisuus ...ggrr...  Keskityttiin   meille uuteen  juttuun  ( jota ei saatu kuitenkaan oikein hyvin treenissä sujumaan ), joten voitte olla varmoja , että seuraavan kerran kun pääsemme hallille tehdään just sellainen  treeni ;)

Poispäinkäännöstä en ollut vielä Maijalle opettanut, joten sitä pitäis alkaa nyt työstämään. Ehkä jo huomenna aamulla  lenkillä ;)

Kovasti  sain Elinalta vinkkejä tuon omapäisen / itsenäisen koiran kanssa  toimiseen. Ja sitten  puututtiin siihen sen riekkumiseen  hallillla, kun toiset tekee treeniä.  Tuota treeniä tulen aivan varmasti jatkamaan, koska haluan rauhallisen koiran  ( tai ainakin sellaisen joka ei sinkoile ja riuhdo kokoajan)  joka odottelee maltillisesti omaa vuoroaan  treeneissä & kisoissa.


Mammalomalta palannut Taika  teki kyllä innokkaasti töitä.  Yhteistyö oli hiukan hakusessa  pitkän tauon jälkeen , etenkin isännästä tuntui, että oman liikkumisen rytmittäminen  oli hukkunut tauon aikana. Mutta muutamia  hyviä pätkiä tuli :)  Ja Taika nautti =) 


Huomenna treeni jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti