lauantai 24. maaliskuuta 2012

Tällä viikolla...

Maanantaina ( 19.3. ) alkoi sitten Maijan toko-kurssi.Suurin epäilyksen aihe oli, että Maija lähtee litomaan ihanien ihmisten luo heti, kun hihna irrotetaan. Näin ei sitten käynytkään, vaan ipana teki ihan hienosti töitä.

Päivän aiheena oli perusasento, kapulan hakeminen vauhdilla & palautukseen lähteminen vauhdilla ja sitten vielä kokeiltiin luoksetuloa. Vähäx meillä oli kivaa =)

Keskiviikkona ( 21.3.) aksaa hallilla. Kaikki häiriöt tällä kertaa pois. Maija tosin oli halliin tullessaan aivan varma, että aidan takana on joku ihana ihminen. Mutta, kun saatiin työ-vaihde päälle, ipana työskenteli hyvin :) Tehtiin pussia ekaa kertaa , kaksi toistoa tehtiin ja sujui hyvin. Toinen pieni treeni oli suoraputki + u-putki yhdistelmää , sen pieni duracell paineli täysii ...

Treenien lopuksi Maija tuli uudelleen halliin leikkimään ( hihnassa ). Aidan toisella puolella oli toisen ryhmän treenit ja meidän puolella yksi ihana ihminen katsomassa. Pääsimme ihan lähelle ihmistä leikkimään, muutaman kerran Maija alkoi katsomaan ihmistä, mutta omalla innokkaalla asenteella sain Maijan kuitenkin pysymään leikissä :)

Torstaina ( 22.3. ) Maija pääsi tielenkille kaupungin vilinään. Ja siis sehän oli ipanalle ihmeellinen reissu... paljon paimennettavaa ... huh ... Tanssisalin pihalla tehtiin muutamia perusasentoja sekä leikittiin. Hienosti keskittyi.

Muuten ollaan lenkkien yhteydessä tehty muutamia perusasentoja sekä harjoiteltu leikkiä kahdella lelulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti