sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kisapäivä kotikulmilla

Lauantai- aamu alkoi ihanan rauhallisella metsälenkillä ipanan kanssa. Kävimme katselemassa Honkalassa ladun varressa nuoria SM-hiihtäjiä. Ne olivatkin Maijan mielestä hiukan epäilyttäviä ;)

Ennen ruokaa vielä tehtiin kontaktia , aika pätevästi sujui ... Ja ekaa kertaa Maijalla taisi olla tarpeeksi pitkä lenkki ( + täppäilyt päälle ) , koska ipana nukkui jonkun aikaa, vaikka muu porukka touhuili ympärillä.

Iltapäivällä olikin sitten Wilman & Taikan vuoro lähteä kisaamaan. Mun ote kisaratojen tekemiseen on aivan kadoksissa :( Kahdelle radalle oli ilmonnut , mutta yhden tälläkin kertaa tein. Laitoin hanskat tiskiin heti ekan radan jälkeen, koska musta W liikkuin niin hiljaa. Onneksi rata oli kuvattuna videolle ja totuus oli toinen . Wilma liikkui ihan normi vauhtia , siihen yhteen super-kökkö kohtaan vaan tuhraantui niin paljon aikaa. Ja toki radalla oli myös kohtia, joissa arvioin väärin oman liikkumisen ja tuli valittua väärät ohjaukset. Sitä nollarata treeniä pitäis vissiin alkaa tekemään !?

Taika liiteli hienosti isännän kanssa, kaikilta kolmelta radalta tulos ( yhdeltä nollarata). Alkaa heidän paketti olemaan suht hyvin kasassa :) Ja kontaktit sujuvat kisatilanteessa... ihanaa :)

Maijan kanssa vielä illalla kontakti-treeniä . Agilityn täyteinen päivä siis !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti