torstai 18. heinäkuuta 2013

LOMALLA !

Ollaan lomailtu  jo useamman viikon ajan.  Ja ilmat ovat suosineet todella , eikä tunnu olevan  aikaa istua sisällä/koneella ja päivittää blogia. Tässä hieman kuulumisia menneiltä viikoilta.

- 15-16.6. SM-kisaviikonloppuna Taika siis liitelemässä joukkeessa sekä yksilöissä. Joukkeessa Taika & kartturi olivat koko kisojen  joukkueradan ensimmäinen starttaaja  ja pienessä paineessa tehty hieno nolla :)   Yksilöissä matka sitten  päättyi agiradalla hylkyy .  Loistavaa liitelyä sai katsoa  viikonloppuna kehän laidalla :)

- 19.6. kävimme  Turussa Elinan koulutuksessa . Oikein loisto reissu.  Treeni-intoa taas lisää !

- Maija  käynyt muutamissa kisoissa  kesä/ heinäkuussa, ihan hyvää menoa ollut , mutta NIIN paljon opeteltavaa kuitenkin. Ihan raakilehan tuo Poppis vielä on ja  kartturi myös. Pari rataa on hyllytetty yhden esteen ohituksen takia ( kartturi ei ohjaa kunnolla),  muilla radoilla sitten enemmin säätöä.

Olemme päässeet myös tekemään muutaman tuomariharkkarin ratoja, ylilyöntejä kyllä tulee :(  kovin haastavia ratoja  ovat jotkut suunnitelleet ykkösluokan koirille. Ja viime viikonloppuna oli pöytäkin radalla ( jota me emme ole koskaan treenanneet ) , se aiheutti  harmaita hiuksia monelle, kun  eivät olleet sitä harjoitelleen. Pitäisköhän sitä harjoitella ? Oliko sääntöihin tulossa joku muutos pöydän osalta ?

-15.7.  kävimme  porukalla ( Terhi & Oili , Viivi & Mila,  Minä & Maija )  Niinun koulutuksessa Kirkkonummella.  Oikein mukava reissu. Uusia ajatuksia ja hiukan erilaista näkökulmaa ohjaukseen :)

-Tulevina viikkoina kotikulmilla (  Hamina, Kotka, Kouvola, Porvoo)  paljon kisoja, jonne Taika ainakin lähtee ja voi olla, että Maijakin jokusen startin  käy ottamassa. Muuten ajatukset ovat kovin tulevissa treeneissä :)  Ratatreeni pitäisi ehdottomasti saada tehtyä, ei vaan ole paikkaa jonne radan rakentaisi.

- Tulevana viikonloppuna Maija pääsee "pentutreffeille"  sisarustensa kanssa, mukana menossa ainakin: Skidi, Eka,Turbo, Kipi & Maija . 

- Loma jatkuu vielä pari viikkoa... nautitaan siitä <3 Ihana kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti