torstai 21. kesäkuuta 2012

Uusi " harrastus "

Maija  kiipeilee kaikenlaisien kivien ja kantojen päälle tuolla metsässä. Olen jo jonkin aikaa miettinyt,että pitäis hommata semmoinen DOBO-pallo.

Tänään lähdin semmoista etsimään, mutta semmoista ei täältä meidän kylästä löytynyt ( täytyy tilata ). Ostin siis  ihan tavallisen jumppapallon. Aluksi houkuttelin namilla Maijan etutassut pallon päälle ja kädellä auton koko koiran pallon päälle. Muutama tämmöinen toisto  ja kohta koira ihan itse hyppäsi pallon päälle.
 Vau... tää oli musta tosi hauskaa ja niin taisi olla  Maijastakin  ( koska  kun lopetettiin jäi vaan tuijottamaan palloa ). Tässä pätkä meidän ensimmäisestä treenistä.

Myös Wilma pääsi  kokeilemaan pallojumppaa ekaa kertaa elämässään.  Wilma laittoin kyllä etutassut  heti pallon päälle, mutta koko kehon nostamiseen tarvitsi paljon enemmän apuja ( muutamia kertoja nostin W:n pallon päälle). Sitten kun rohkeus syttyi -> INNOSTUI  Wilma  siitä kovasti, yritti jopa hypätä pallon päälle vaikken siitä pitänyt kiinni.  Tämä jää aivan varmasti Wilmakin  touhuihin mukaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti