maanantai 14. toukokuuta 2012

12-13.5. Viikonlopun touhut

 13.5. Äitienpäivä

Aamu alkoi ihanalla metsälenkillä Maijan kanssa ( isot koirat  pääsivät omalle lenkillensä isännän kanssa). Ihana,ihana aurinko :)

Lenkin jälkeen kotipihalla sitten eilistä treeniä ,jossa: mm. pakkovalssia,  takaakierto, päällejuoksu  ja takaaleikkaus putkelle. Takaaleikkaus putkeen ei edellisenä päivänä onnistunut, sitä tehtiin irrallisena pari kertaa  ja johan alkoi onnistumaan. Mä olin NIIN myöhässä  siinä takaakietoon ohjauksessa ( eikä se aina suuntautunut  siivekettä kohti ) ja pari kertaa Maija joutui tulemaan mun jaloille. Pakkovalssissa on edelleen merkkaaminen vaikeaa, heiluttelen kättäni jossain yläilmoissa, mutta ihme ja kumma tuo ipana tulee siihen olemattomaan merkkiin aikas hyvin :) Ihana hieno bc <3

Videolla näkyy  kummankin päivän treenit koostettuna ja kaikkinen kommelluksineen.

Koirat saivat revitellä ja leikkiä pihalla, kun emäntä nautti auringosta :)
Maija 5½kk

Iltapäivällä  Wilma, Usva & Taika pääsivät  taasen hierojalle. Nyt kelpaa  sitten suhinoissa kisata  :)  Ihana, kun erityisesti Wilma nauttii hieronnasta.


12.5. Lauantai

Vihdoinkin pääsin  tekemään  kunnon treenit eli sali + spinning...jess ! Hyvä startti viikonloppuun :)

Iltapäivällä treenattiin pihalla. Olin tehnyt pienen radan ( 10 estettä) pihalle , mutta tein Maijan kanssa siitä helpotettua & lyhyttä versiota.  Tosin jo treenin aikana   muutin suunnitelmaa ja   aloin ( yritin ehtiä) viedä yhden aidan takaakiertona sekä putkelle takaaleikkausta. Takaaleikkaus putkelle ei onnistunu , se vaan on niin vaikea  ( kun siis en osaa ajoittaa ). Mutta sitten otettiin sitä yksittäisenä ( kiitos  treenikamun vinkistä ) ja silloin onnistui.  Pakkovalssi  ...joo... ehkä mä sen merkkaamisen joskus opin. Ihan jees treeni !


Ja sitten vielä riekuntaa metsässä belggari Milan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti