lauantai 1. maaliskuuta 2014

Yksärillä

Oli taasen aika lähteä reissuun reippaaseen, tosin tällä kertaa   aika lähelle, nimittäin Espooseen.  Maija ja Oili  pakattiin karttureineen autoon   ja suunnattiin  kohti Niinun  treeni-paikkaa.

Harkkaan tutustuessa  rata tuntui oikein mukavalta, hetkittäin rivakkaa liikkumista vaativalta. Radan kakkos esteen ohjausta  halusin treenata  parilla eri tavalla. Erityisesti peruskäännös on mulle niin  vaikea.... se rytmitys  siinä....  kun pitää olla  koiraa edellä ja jättää koira vähän niinkuin selän taakse käännöstä tehdessä... vaikeaa. Heti ekalla onnistui se käännös, mutta sitten  vähän ohjaus aukesi ja Maija sinkosi väärään putkeen. Sitä siinä sitten  otettiin useamman kerran, mutta se  jäi ehdottomasti kotiläksyksi.  Niistolla samainen kohta sujui oikein hyvin =)
 
Radassa oli juuri viikolla treenattua pimeään putkenkulmaan lähetystä ja se sujui ihan  hyvin ( vaikka omissa treeneissä  piti vielä palkata Maijaa  putken ulos tulon  jälkeen oikeaan suuntaan kääntymisestä ).  Päällejuoksu ei sujunut tällä kertaa, vaikka se on ollut niin vahva Maijalle.  Videota katsoessani huomaan, että kepit vetävät Maijaa puoleensa, vaikka ne eivät edes olleet lähellä. Päällejuoksua siis pitää vielä vahvistella paljon.  Maija pujotteli tänään oikein hyvin, vaikka  M pitikin jättää yksin pujottelemaan, jotta tarvittavan etumatkan sai.


Oikein hyvä fiilis jäi treenistä. Ja uusia ajatuksia taas muutamaan juttuun  =)

Kotimatkalla toki piti käydä nauttimassa vähän välipalaa ja jälkkäriä.

Ja kun Maija oli levännyt  kotimatkan, kotona se olikin taas täynnä virtaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti