maanantai 19. toukokuuta 2014

Helteisessä Heinolassa kisaamassa

Vihdoin on tullut  lämpö ja kesä tänne meille.   Luvattu oli sunnuntaille lämmintä ilmaa ja tämä lupaus piti. Suuntasimme  automme kohti Heinolaa ja siellä olevaa ravirataa. Ja aurinko paistoi ja lämmitti jo heti aamusta <3

Mimmi taasen mukana reissukoirana ja kisaamassa Taika & Maija.  Mimmi pääsi taasen haistelemaan kisatunnelmia... niin reipas & rohkea ipana =)

Mimmi tapasi uuden kamun kisapaikallaTuomarina kisoissa oli Henri Luomala ja  radat olivat tosi kivoja, niitä oli ilo juosta. Tälläkin kertaa olimme  K:n kanssa ihan peräkkäin, joten  emme voineet katsoa miten toistemme radat sujuivat, mutta onneksi  Jaana kuvasi ratamme...kiitos !

Taikan kisapäivän saldo oli :  0 ( voitto ) / 10  /  0 ( muistaakseni  sij 5. ).


Maijan päivän saldo oli :  Hyl / Hyl / 0 .

Eka rata lähti hyvin,mutta rima tippui  (jarrutin omaa liikettäni & Maija  jarrutti myös ja rima tippui). Tehtiin vielä  pari kontaktia ja sitten tultiin pois.

Toinen rata  sujui ihan ok  toiseksi viimeiselle esteelle, keppien jälkeen hyppy oli suoraan edessä, mutta Maija posotti vain kohti minua ja esteen ohi ( ja siis hylky siitä ) ...grrr...  Ohjaus mulla oli , mutta ei varmaankaan katsetta  :(   Nyt täytyy muistaa, että ei saa palkata pelkistä kepeistä, koska odottaa myös liikaa palkkaa kepeistä ja lähtee mua kohti niiden jälkeen.

Viimeiselle radalle  en olisi taaskaan jaksanut lähteä. Mutta rata oli kiva ja hyppäri, joita mieluusti teen. Pari kohtaa siinä radassa saattoi sujua ihan mukavasti, mutta  kyllä siinä oli sellaista "pelastelu-kalastelu"-meininkiä  todella paljon... mut jotenkin vain myös päästiin  nollalla maaliin ... kesken rataa  ihan nnauratti, kun semmoista sekoilua oli ;)

Maijan asenne on törkeen hyvä  <3  Mie niin tykkään kisata sen kanssa.  Tekee jutut niinkuin on opeteltu, irtoilee paremmin kuin treeneissä ja on sopivan kuulolla... voi kun mie vielä oppisin ohjaamaan & liikkumaan rohkeammin. Treeniä, treeniä...

Mukavan leppoisa fiilis kisapaikalla ja sujuvasti meni kisajärjestäjiltä hommat. Varmasti mennään uudelleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti