lauantai 7. huhtikuuta 2012

Toiset kisaa, toiset tokoilee

Tänään olis ollut kisapäivä Purinalla. Mun flunssa vaivaa vieläkin ja päätin jäädä kotiin, koska oli luvattu räntäsadetta/ vesisadetta. Hyvä valinta, koska kisapaikalla olikin ollut todella märkää & sateista. Harmittaa, mutta olis jo aika saada itsensä kuntoon.

Taika oli taas niin kierroksilla ekalla radalla, että oli räjäyttänyt toisena olleen renkaan, loppurata olikin sitten mennyt kontaktien treenauksen merkeissä. Tokalta radalta oli sitten tullut nolla :) . Kolmas rata oli ollut ilmeisen haasteellinen ( Taika hyl ), koska ilmeisemmin sujuvia ratoja oli kovin vähän...

Ja eihän me kotona pelkästään nukuttu. Sisällä, kun voi vaikka tokoilla :) Kapulan pitoja, perusasentoa ( kontaktin aikaa pidentäen ) sekä kaukoja . Kaukoja tehdään nyt ihan läheltä ja vielä käsiavulla auttaen , jotta Maija ei pääse yhtään liikkumaan. Istu- maahan-istu vaihdot ovat aika helppoja ( ja takatassut pysyvät aika paikallaan). Seiso-maahan-seiso vaihdot ovat todella hankalia, niissä täytyy olla todella tarkkana, että takatassut pysyvät paikallaan ( haastetta siis tiedossa )... apua täytyy antaa Poppikselle vielä paljon tässä.

1 kommentti:

  1. Ei mulla muuta, mut tyypit on aika taitavia ;) Kiva tottisvideo :)))

    VastaaPoista